Austria, oficial Republica Austria (germ.- Republik Österreich), țară fără ieșire la mare, populată de circa 8,47 milioane de locuitori aflată în Europa Centrală, fostă capitală a unui imperiu din estul Europei. Orașele sale frumoase și pitorești, începând cu capitala Viena, perla centrală a unui bogat colier, pârtiile de schi, castelele și monumentele istorice, peisajul montan încântător atrag milioane de turiști.

0 Cazare

Bulgaria este vecina României de la sud, o țară cu care avem o istorie comună și cu care avem schimburi turistice deosebite. Litoralul Bulgariei dispune de o varietate de unități de cazare deosebită, posibilități de petrecere a timpului liber și plaje cu nisip, motiv pentru care este foarte solicitată de turistii români. Iarna în munții Balcani, Rila și Pirin există stațiuni de ski dotate cu telecabine și teleski.

3 Cazare

Croația este o țara mediteraneană din Marea Adriatică cu o poziție geografică privelegiată, care facilitează atingerea numeroaselor destinații și plajele uluitoare, cu o istorie de o bogăție deosebită și un popor educat și dârz, ceea ce face să fie o destinație turistică mult căutată.

0 Cazare

Danemarca, oficial Regatul Danemarcei este un stat suveran din Europa de Nord, având și două teritorii autonome constituente de peste mări, care fac parte integrantă din regat: Insulele Feroe în Atlanticul de Nord și Groenlanda în America de Nord.

0 Cazare

Egiptul este o țară arabă din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, cu un potențial turistic de excepție, vizitată atât pentru vestigiile antice, istorce, reprezentate de piramide și Sfinx, dar și pentru plajele sale renumite, cu apă caldă și hoteluri de înaltă clasă.

0 Cazare

Grecia este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Grecia se află amplasată la intersecția între Europa, Asia de Vest și Africa și se învecinează cu Albania, Republica Macedonia, Bulgaria și la nord-est cu Turcia.

0 Cazare

Israelul este o țară nouă, apărută după cel de-al doilea război mondial, dar în același timp o țară foarte veche, de care se leagă cele trei principale religii monoteiste ale lumii: mozaică, creștină și islamică. Israel este o țară modernă, cu o industrie dezvoltată, cu o armată puternică și cu un aflux anual de turiști de circa 4 milioane, atât cu scop religios, dar și balneo sau pe litoral.

0 Cazare

Italia, complet Republica Italiană este țara aflată în sudul Europei, cu o climă variată, de la cea alpină în munții din nord, spre cea mediteraneană în sud.

0 Cazare

„România – una din cele mai misterioase şi frumoase ţări din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la străzile vechi prăfuite şi terminând cu pădurile misterioase.”

0 Cazare

Regatul Spaniei sau Spania este o țară situată în sud-vestul Europei, membră a Uniunii Europene. Este constituită în statul social și democratic de drept, al cărui formă de guvernământ este monarhia constituțională.

0 Cazare