Vă mulțumim că ați ales Myth Travel!

Suntem o agenție, cu specialiști în turism, constituiți într-o echipă pregătită să satisfacă cerințele voastre. Indiferent dacă este vorba de o călătorie personală sau de afaceri, de planificarea unei vacanțe individuale sau de grup, de o ieșire în țară sau în străinătate, vă puteți baza pe noi.

Am reușit să convingem un număr mare de turiști străini de frumusețea României, a Sibiului și sperăm ca numărul acestora să crească în continuare. În acest sens acționam împreuna cu Asociația Județeană de Turism Sibiu, ai cărei membrii suntem, pentru promovarea turismului în zonă.

Împreună cu partenerii străini, ghizi locali sau alți prestatori de servicii, oferim servicii turistice cum ar fi: vizite ghidate la obiective, transfer local la și de la avion sau la și de la obiective, participarea la evenimente culturale sau sportive,etc.

S.C. MITESCO S.R.L. a luat ființă în 1994 şi este o companie cu capital privat, care in anul 2007 a înființat agenția de turism “MYTH TRAVEL”. In 25 ianuarie 2019, conform ultimelor reglementări legale în domeniu, am fost reautorizați de Ministerul Turismului prin licența nr. 829, reînnoită la 27.07.2021 ca Agenție de turism Organizatoare cu activitate exclusiv on-line. Societatea noastră și-a păstrat caracterul familial, obiectivele noastre fiind asigurarea unor servicii de calitate, personalizate, care să ofere un înalt grad de satisfacție a clientului. În acest sens avem contracte cu agențiile românești de prestigiu pentru sejur și excursii în Bulgaria, Grecia, Israel, Turcia, Austria, Spania, Italia, dar colaborăm și cu alte agenții touroperatoare care oferă și alte destinații în întreaga lume.

Dacă doriți să deveniți partenerul nostru și să vă publicați ofertele pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail contact@mythtravel.ro și vă vom contacta pentru a stabili condițiile și modul de lucru. Vă mulțumim!

Asigurăm totodată serviciile conexe cum ar fi: asigurările medicale de călătorie, asigurările storno, rezervări de bilete de avion, mijloace de transport și mijloace auto, transferuri, bilete la manifestări culturale și sportive, tot ceea ce face ca vacanța dumneavoastră să fie una așa cum o așteptați. Ceea ce ne bucură cel mai mult, este că în cea mai mare parte, turiștii care au apelat la serviciile noastre, revin în fiecare an.

Suntem la curent și încercăm să fim cât mai informați referitor la condițiile de călătorie speciale create de pandemia cu virusul Covid19 și totodată, vă rugăm să ne ajutați să ne completăm informațiile oferindu-ne impresii despre experiențele dumneavoastră, pentru a putea ajuta toți turiștii noștrii să călatorească în siguranță. Vă mulțumim!

Deviza noastră este: “Trăiește-ți visul, vino și tu în vacanță! !”

Mircea și Simona Teodorescu     
manageri turism