Modalități de plată

Plata cu cardul de debit/credit

Nu sunt implementate plățile cu carduri de credit sau debit pe site-ul nostru deoarece nu putem vinde serviciile noastre înaintea confirmării acestora și întocmirii contractului cu turistul, conform noilor reglementări legale.
Plata cu cardul se poate face în agenție și se face pe aparatura și prin intermediul Băncii Transilvania, banca prin care societatea noastră desfășoară operațiunile financiare.

Informațiile referitoare la carduri nu sunt stocate de către S.C. MITESCO S.R.L. Agenția de turism MYTH TRAVEL ci se introduc în mod securizat .

Plata prin transfer bancar

Alegerea plății prin bancă presupune că, după efectuarea rezervării on-line sau on-request (la cerere prin e-mail sau prin formularul de pe site), să vă prezentați la orice sucursală a unei bănci, având asupra dumneavoastră factura proforma pe care o veți primi de la noi prin e-mail.

Cu aceste documente tipărite, deoarece băncile de obicei opresc o copie a documentului, vă rugăm să vă prezentați la o sucursală bancară astfel:

– la banca la care aveți deja cont, pentru efectuarea transferului; transferul se poate face și on-line respectând condițiile care v-au fost furnizate de bancă și datele de identificare din factura (proforma).

– la una din sucursalele Băncii Transilvania în contul nostru RO 75 BTRL 0330 1202 K33365 XX, în cazul în care nu aveți cont la nicio bancă.

Vă rugăm să ne trimiteți confirmarea plății în cel mult 48 de ore de la primirea facturii prin e-mail la contact@mythtravel.ro pentru a putea transforma rezervarea în una fermă.

In cazul în care acest termen este depășit, rezervarea făcută se anulează. Dacă în urma solicitărilor email ați primit un alt termen de plată, vă rugăm să procedați în consecință, deoarece, mai ales în sezon, situația locurilor disponibile este foarte schimbătoare, putând varia în cursul unei zile sau chiar într-un interval orar. După primirea dovezii plății veți primi documentele de călătorie pe adresa de e-mail furnizată.

S.C. MITESCO SRL Agenția de turism MYTH TRAVEL nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care produsele turistice achitate nu mai au disponibilitate în momentul confirmării încasării plății în contul nostru, dacă s-au nu s-au respectat condițiile precizate anterior. În aceste situații sumele achitate se returnează sau pot fi utilizate pentru plata altor servicii (sau similar), cu acordul dumneavoastră scris.

Plata cu tichete (vouchere) de vacanță

Serviciile turistice în România pot fi achitate și cu tichete de vacanță.  Condițiile de utilizare ale acestor tichete sunt precizate în pagina noastră ”Tichete (vouchere) de vacanță” .

Moneda în care se face plata

Plățile pentru serviciile turistice în România se fac în lei (RON).
Plățile pentru serviciile turistice în străinătate, la care plata se face în valută se pot plăti în valută. Pe teritoriul României operațiunile în valută se efectuează cu respectarea prevederilor Regulamentului BNR nr. 4/2005 privind regimul valutar, republicat, cu modificările și completarile ulterioare. Pentru situația în care plățile serviciilor sunt și se fac în valută, clientul poate opta pentru plata în lei, la cursul zilei, afișat de banca cu care lucrează S.C. MITESCO S.R.L. Agenția de turism Myth Travel, respectiv Banca Transilvania. Plățile în valută se pot face în agenția de turism cash. Pentru a efectua plata prin transfer bancar, clientul va primi coordonatele bancare unde să facă plata și documentele fiscale necesare.