Alege un sejur în România, prin Agenția de turism Myth Travel folosind tichetele de vacanță

Conform LEGII Nr. 165/2018 din 10 iulie 2018 privind acordarea biletelor de valoare, care în sensul legii sunt: tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele de creșă, tichetele culturale și voucherele de vacanţă, angajații din sectorul particular și de stat pot primi, pe lângă salariu și aceste stimulente asupra cărora impozitul este mai redus. Pentru mai multe informații accesați site-ul Ministerului Turismului, secțiunea corespunzătoare, (click aici).

Cine poate primi și folosi tichete/vouchere de vacanță?

Tichetele de vacanță pot fi primite de la compania pentru care lucrați, dacă aveți un contract individual de munca valabil și numai dacă compania decide sa acorde acest tip de beneficiu angajaților.
NOU: Angajații din sectorul de stat (bugetari) beneficiază începând cu anul 2018 (în anumite condiții) de tichete de vacanță în valoare de 1450 lei.

Cum vă puteți folosi tichetele de vacanță?

Odată ce v-ați ales serviciul turistic de pe site-ul www.mythtravel.ro și/sau ați discutat cu agenții noștri de turism trebuie să vă prezentați personal, în sediul nostru pentru a vă face rezervarea dorită în baza tichetelor de vacanță.
Tichetele electronice au aspectul unui card bancar obișnuit și de asemena pot fi încasate în agenție sau la sediul societății dumneavoastră, dacă doriți, aparatul fiind portabil!!!

Vă puteți folosi tichetele de vacanță și pentru pachete în străinătate?

Nu, deoarece conform legii utilizarea acestora este condiționată de utilizarea exclusivă în România.

Dacă serviciile turistice nu sunt egale ca valoare cu valoarea tichetelor, cum procedez? Pot primi sumele rămase sub formă de numerar în agenție?

 Dacă serviciile turistice au o valoare mai mică decât numărul tichetelor pe care le aveți, agenția reține numai atâtea tichete câte sunt necesare și eventual dumneavoastră veți plăti o diferență în numerar sub valoarea nominală a unui tichet (diferența până la suma exactă din factură). La fel și în cazul în care serviciul depășește valoarea numărului total de tichete.
Tichetele rămase le puteți utiliza în termenul legal de un an pentru achiziționarea altor servicii turistice, oriunde în țară și la oricare alt comerciant din cei prevăzuți în lege.
Deoarece cardul cu tichete de vacanță funcționează ca un card bancar, suma plătită va fi decontată cu exactitate, restul valorii vă rămâne în întregime, fără comisionul pe tranzacția bancară, care este achitat de comerciant (agenție).

Nu se pot returna sumele pe tichetele neutilizate, sub nici un motiv!