Ciocolată la Shoping City Sibiu

În luna dedicată frumuseții și feminității, ciocolata, arta și farmecul zeițelor grecești se întâlnesc la Shopping City Sibiu! În perioada 4-10 martie, poftiți la un eveniment inedit și savuros deopotrivă: o expoziție de ciocolată inspirată de mitologia greacă și de frumusețea ireală a personajelor feminine, cu trupuri armonioase și trăsături perfecte.

Pe lângă prezența sculpturilor din ciocolată, delicioasa expoziție include numeroase activități creative și amuzante, menite să evidențieze potențialul artistic al ciocolatei.

Vei putea nu doar degusta ciocolata, ci și să pictezi cu ea și să descoperi cum diverse sortimente și amestecuri generează o gamă largă de nuanțe și texturi.

Activitățile din cadrul expoziției sunt dedicate atât artiștilor amatori și profesioniști, cât și copiilor. Cei mici își vor putea picta eroii preferați din desene animate în cadrul atelierelor interactive. Surprizele dulci și savuroase sunt însoțite de un chioșc cu bunătăți pe care să le cumperi pentru acasă!

Expoziția completează în mod fericit manifestările din cadrul Sibiu-2019 Regiune Gastronomică Europeană!


Warning: Undefined variable $user_ID in /homepages/18/d443268110/htdocs/mythtravel.ro/wp-content/themes/BookYourTravel/comments.php on line 77

Trebuie să fiți autentificat pentru a posta un comentariu.