Ciocolată la Shoping City Sibiu

În luna dedicată frumuseții și feminității, ciocolata, arta și farmecul zeițelor grecești se întâlnesc la Shopping City Sibiu! În perioada 4-10 martie, poftiți la un eveniment inedit și savuros deopotrivă: o expoziție de ciocolată inspirată de mitologia greacă și de frumusețea ireală a personajelor feminine, cu trupuri armonioase și trăsături perfecte.

Pe lângă prezența sculpturilor din ciocolată, delicioasa expoziție include numeroase activități creative și amuzante, menite să evidențieze potențialul artistic al ciocolatei.

Vei putea nu doar degusta ciocolata, ci și să pictezi cu ea și să descoperi cum diverse sortimente și amestecuri generează o gamă largă de nuanțe și texturi.

Activitățile din cadrul expoziției sunt dedicate atât artiștilor amatori și profesioniști, cât și copiilor. Cei mici își vor putea picta eroii preferați din desene animate în cadrul atelierelor interactive. Surprizele dulci și savuroase sunt însoțite de un chioșc cu bunătăți pe care să le cumperi pentru acasă!

Expoziția completează în mod fericit manifestările din cadrul Sibiu-2019 Regiune Gastronomică Europeană!

Lasă un răspuns

Nota: Comentariile pe site-ul web exprima părerile autorilor si nu in mod necesar părerile portalului Internet Myth Travel. Vă rugăm să vă abțineți de la insulte, înjurături sau expresii vulgare sau de la comentarii pe teme nepotrivite pentru un site de turism. Ne rezervam dreptul de a șterge orice comentariu fără o notă de explicații.

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile cerute sunt semnate cu *