Vacante romantice de vis – Jasmina Trifoni

O poveste de dragoste pentru fiecare destinație romantică.

Scopul cărții este să vă stârnească entuziasmul pentru o călătorie în doi către locuri faimoase, de la plajele cu nisip alb ale fantasticelor insule tropicale din Caraibe și Oceanul Indian până la cele mai populare destinații din munți, de la orașe încărcate de arta și de la sate liniștite din îndrăgita Lume Veche pana la sălbaticele, dar nu mai puțin fascinantele păduri amazoniene și marile rezervații africane. Vom merge în Bora Bora, cea mai frumoasa și cea mai romantica insula din lume. Apoi, puteți alege seducția unor locuri care au constituit fundalul unor mari povesti de dragoste, ca Verona lui Romeo și Julieta sau Agra cu fabulosul ei Taj Mahal, cel mai uimitor monument înălțat de un om pentru iubita lui.
Puteți să vă lăsați purtați de ideea unei vacante contemplative primăvara, când infloresc cireșii la Kyoto, vechea capitala a misterioasei Japonii a gheișelor; sau să faceți o călătorie aventuroasa, dar și romantică în magica lume de gheata a Laponiei; ori sa dormiți într-un cort luxos lângă Ayers Rock, în mijlocul roșu al Australiei, sau să rămâneți în labirintul spectaculoaselor canioane din vestul Statelor Unite.

Am ales câte o stațiune anume din fiecare destinație un mic hotel de lux, un vas sau chiar un pat de dimensiuni regești sub un cer presărat cu stele-, care va fi „colțișorul perfect” pentru o vacanță romantică de vis.
Rămâne să vă decideți asupra unui detaliu mic, dar fundamental: persoana cu care veți împărtăși aceasta experiență.

Autorul cărții: Jasmina Trifoni
Categoria: Enciclopedii
Editura: LITERA  Cod: LIT978-606-33-0481-1
De vânzare pe:www.Libris.ro


Warning: Undefined variable $user_ID in /homepages/18/d443268110/htdocs/mythtravel.ro/wp-content/themes/BookYourTravel/comments.php on line 77

Trebuie să fiți autentificat pentru a posta un comentariu.