Generalități

Romania_Sibiu_PasajulScarilorProgramul este de circa 6 ore, iar pretul este in RON si acopera inclusiv costul materialului imprimat.

El este structurat pe doua grupe de varsta:
– de la 8 la 12 ani, pret de la 14 RON/persoana, la grupuri de 21-30 persoane si creste la 17 RON/persoana la grupuri de  15 -20 persoane.
– de la 13 la 18 ani, pret de la 10 RON/persoana, la grupuri de 21-30 persoane si creste la 13 RON/persoana la grupuri de 15-20 de persoane.

Circuitul se adreseaza elevilor din scolile generale si licee, fiind o modalitate de a-si cunoaste propriul oras sau orasul pe care il viziteaza. Este o lectie pe viu, cu exemple, referiri istorice si exemple concrete.
Sibiul este un oras istoric cu traditie, fiind in acelasi timp un centru industrial si cultural modern, despre care, daca doriti sa stiti mai multe va rugam sa accesati pagina noastra de destinatii.

 Va conduce, va povesteste si doreste sa va faca un sejur placut, Adela Dadu, ghid de turism.

Plecări disponibile

Pretul circuitului este in RON. Turul se face la solicitare, pe baza de programare.
Din păcate, nu sunt locuri disponibile in acest circuit în acest moment

Sibiu, Romania

Sibiu, Romania             Oraşul Sibiu, denumit în germană Hermannstadt şi în maghiară Nagyszeben, este un oraș din Transilvania , România, cu o populație de aproximativ 147.000 de locuitori. Situat la circa 215 km nord – vest de București , capitala României, orașul a crescut pe malurile râului Cibin , un afluent al Citiți mai mult