Romania

Romania

Acțiuni de efectuat - general

Pe Glob, România este situată în emisfera nordică, la intersecţia paralelei 45° latitudine nordică şi meridianului de 25° longitudine estică, iar în Europa în partea central sud-estică la distanţe aproximativ egale faţă de extremităţile continentului european. România se învecinează la nord cu Ucraina, graniţa de sud este formată cu Bulgaria (o mare parte fiind frontieră acvatică, cu Dunărea), în vest cu Ungaria, în sud-vest cu Serbia, iar în est cu Republica Moldova (formată în totalitate de Prut).
Frontierele României se întind pe 3150 km, din care 1876 km au devenit, în 2007, graniţe ale Uniunii Europene (spre Serbia, Moldova şi Ucraina), în timp ce cu Marea Neagră, graniţa formată are o lungime de 194 km pe platforma continentală (245 km de ţărm). Suprafaţa României este de 238 391 km², la care se adaugă 23 700 km² din platforma Mării Negre. Traversată de apele Dunării, România are un relief variat, incluzând Munţii Carpaţi cu bogăția de păduri și peisaje sălbatice , coasta Mării Negre cu zone litorale pe care s-au dezvoltat numeroase stațiuni turistice şi Delta Dunării, cea mai bine păstrată deltă europeană. România se bucură de o abundenţă a arhitecturii religioase şi păstrează câteva oraşe medievale şi castele, iar satele româneşti păstrează în general un mod de viaţă tradiţional.
Delta Dunarii_Romania
Din punct de vedere administrativ, teritoriul tarii este impartit in 41 de judete, plus municipiul Bucuresti. La nivel local, fiecare judet este administrat de catre un prefect si un consiliu judetean. Impartirea teritoriului pe judete este dublata de o impartire pe 8 regiuni de dezvoltare, folosite pentru o mai buna coordonare a proiectelor de dezvoltare regionala.
Relieful Romaniei se caracterizeaza prin patru elemente: varietate, proportionalitate, complementaritate si dispunere simetrica. Campiile, dealurile si muntii sunt raspandite in proportii aproape egale pe teritoriul Romaniei – 35% munti,Transfagarasanul_Romania 35% dealuri si podisuri, 30% campii, dar varietatea nu se oprește la formele de relief. Romania are iesire la Marea Neagră și prin ea la oceanul planetar. Romania este străbătută de fluviul Dunarea, care o leaga de inima continentului European.

Partea muntoasa a tarii este reprezentata de Muntii Carpati, care formeaza un “arc” avand in centru Depresiunea Transilvaniei. Pe teritoriul Romaniei, din punct de vedere al modului de formare, Carpatii se impart in 3 mari grupe muntoase si anume: Carpatii Orientali, Carpatii Meridionali si Carpatii Occidentali. Altitudinea maxima este 2544 m, Vf.Moldoveanu – munții Fagaras, parte a Carpatilor Meridionali.
La exteriorul arcului carpatic se intind Subcarpatii si Dealurile de Vest, zone in care si concentrarea populatiei este mai mare datorita conditiilor favorabile cultivarii pomilor fructiferi si a vitei de vie, cresterii animalelor si concentrarii resurselor minerale de subsol: sare, petrol, carbuni. In afara de cele 2 formatiuni de podis, in partea estica a tarii se mai afla Podisul Moldovei, in sud-est Podisul Dobrogei.In combinatie cu actiunea apelor tot in aceasta zona au aparut fenomene carstice deosebite si o retea de pesteri unica in Europa.

Dupa “etajul” reprezentat de dealuri si podisuri, urmeaza campiile, dintre care cele mai cunoscute sunt Campia Romana, in partea de sud a tarii si Campia de Vest, o fasie de verdeata in partea occidentala a teritoriului.

Reteaua hidrografica a tarii este extrem de variata, raurile cu numerosi afluenti si lacurile putand fi intalnite in toate colturile tarii. Dunarea, al doilea fluviu ca lungime din Europa, strabate Romania pe o portiune de 1075 km, intre Bazias si Sulina. Fluviul izvoraste din Muntii Padurea Neagra (Germania) si strabate 10 tari europene si 4 capitale: Viena, Bratislava, Budapesta si Belgrad. La varsarea in Marea Neagra, Dunarea ne-a “daruit” cu una dintre cele mai frumoase delte de pe glob, o bogatie inestimabila a naturii – Delta Dunarii.
Dunarea formeaza in zona Portile de Fier un defileu superb.
Sibiu barocAlte rauri importante care izvorasc sau tranziteaza teritoriul Romaniei sunt: Somesul, Prutul, Muresul, Oltul, Tisa, Jiul, Bega, Cerna. Caracteristic celor mai multe dintre rauri este faptul ca ele strabat in general toate zonele de relief, oferind peisaje deosebite si defilee superbe – in zona muntoasa, firul de apa este ingust si apa curge cu viteze mari printre stanci si pietre, in zonele deluroase, cursul este mai lin, in timp ce in zona de campie latimea este mult mai mare, iar solul este fertil, excelent pentru culturi agricole.
In Romania, putem intalni o sumedenie de lacuri. Carpatii Meridionali (in special grupele Fagaras Retezat si Godeanu), dar si Carpatii Orientali (Muntii Rodnei) sunt cunoscuti pentru lacurile glaciare care s-au format in decursul timpului. Amintim aici Lacul Balea, Lacul Bucura – cel mai mare lac glaciar din Romania, Lacul Zanoaga, Lacul Galcescu, Lacul Capra si multe altele.
In muntii Ciumatul Mare, in apropiere de Tusnad, s-a format Lacul Sfanta Ana, singurul lac de origine vulcanica de pe teritoriul Romaniei.
Cursurile raurilor din partea de nord si cea de sud a tarii (in zonele de munte si de podis) sunt “presarate” cu lacuri de acumulare, iar hidrocentralele construite pe aceste rauri folosesc forta apei, reprezentand astfel o sursa importanta de energie electrica.

Clima tarii este deterimanta de pozitia pe glob si pe continentul european. Clima este temperat continentala, caracteristice fiind cele 4 anotimpuri si temperaturi medii anuale de circa 11 grade Celsius. Relieful influenteaza intr-o masura importanta temperaturile si precipitatiile. Zona Dobrogei este cunoscuta ca zona cu cele mai sarace precipitatii de pe teritoriul tarii, aproximativ 400mm anual. Urmeaza Campia Romana cu 500mm anual, insa o data cu cresterea in altitudine, precipitatiile sunt mai frecvente, ajungand la peste 1000mm anual in zona muntoasa.
Fauna si flora sunt foarte variate, fiind determinate intr-o mare masura de varietatea reliefului. Dintre cele aproximativ 3700 de specii de plante identificate pe teritoriul Romaniei, 23 au fost declarate monumente ale naturii.
Capitala tarii este municipiul Bucuresti, situat in partea centrala a Campiei Romane. In functie de numarul de locuitori, urmatoarele orase importante ale tarii sunt Iasi, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila si Oradea, toate avand peste 200.000 de locuitori.
Ceea ce este insa important in aceasta descriere este valoarea inestimabila a bogatiilor de care dispune tara noastra. Pe langa multitudinea de resurse naturale de care dispunem (dar care nu sunt exploatate eficient), avem zone in care peisajele incanta cu adevarat privirile celor care le patrund. Natura este cea mai mare bogatie pe care o avem si de care trebuie sa ne ingijim asa cum se cuvine. Multe zone ale tarii sunt extrem de rar patrunse de turisti, iar promovarea lor este o problema care trebuie sa-si gaseasca o solutie cat mai rapida.
Muntii au un farmec aparte: de la peisajul stancilor dominante, lipsite de vegetatie, care ascund in strafundul lor o multitudine de lacuri glaciare formate de secole ale Carpatilor Meridionali, la padurile dese neatinse inca in totalitate de mana distrugatoare a omului si presarate cu culmi atotcuprinzatoare si maiestuoase ale Calimanilor, pana la platourile pline de mister si incarcate de cultura ale Apusenilor si Tarii Oasului, toate ne asteapta sa ne incante privirile.
Defileele raurilor din zonele montane, cascadele nenumarate de pe cursurile rapide ale raurilor din zonele de munte, lacurile glaciare, vulcanice si de acumulare create de natura sau de mana priceputa a oamenilor ne asteapta sa le descoperim adevarata bogatie de care dispun.
Dealurile care strajuiesc o multitudine de depresiuni in care oamenii si-au putut dezvolta de secole comunitati la adapostul naturii ne asteapta sa le descoperim istoria.
Delta Dunarii si Marea Neagra sunt alte doua bogatii pe care suntem extrem de norocosi sa le avem, iar valoarea lor este de asemenea uriașă.

Turismul în România se concentrează asupra peisajelor naturale şi a istoriei sale bogate. Dintre sectoarele economice ale României, turismul este unul dinamic şi în curs rapid de dezvoltare, fiind de asemenea caracterizat de un mare potenţial de extindere, astfel, după estimările World Travel and Tourism Council, România ocupă locul 4 în topul ţărilor care cunosc o dezvoltare rapidă a turismului, cu o creştere anuală a potenţialului turistic de 8% din 2007 până în 2016.

În ultimii ani, România a devenit o destinaţie preferată pentru mulţi europeni . Staţiuni precum Mangalia, Saturn, Venus,Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp şi Mamaia (numite uneori şi Riviera Română) sunt printre principale atracţii turistice pe timp de vară. Pentru tratamente cu băi sărate, nămol combinate cu cură helio-marină pe litoralul românesc puteți opta pe litoralul românesc pentru renumitele stațiuni Techirghiol, Eforie Nord și Eforie Sud. Elevii se întâlnesc la Năvodari într-o frumoasă tabără internațională, iar tineretul și studenții, cei care preferă distracția și discotecile. la Costinești. Dimpotrivă, cei care vor intimitatea sau peisajul sălbatic merg pe litoral la Vama Veche sau Doi Mai, dar cel mai mult în Delta Dunării.

Delta Dunării (3446 km²), aflată în mare parte în Dobrogea, România, şi parţial în Ucraina, este cea mai mare şi cea mai bine conservată dintre deltele europene. Delta Dunării a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991 ca rezervaţie a biosferei. Ea are o vegetaţie specifică mlaştinilor (stuful, papura, rogozul, în amestec cu salcia piticã) şi ocupă 78% din totalul suprafeţei. Zăvoaiele și pădurile ocupă restul suprafeței pe câmpurile Letea şi Caraorman şi sunt alcătuite din stejar brumăriu, stejar pedunculat, frasin, plop tremurător, ulm, plante agăţătoare. Delta Dunării conţine mai mult de 320 de specii de păsări ca şi 45 de specii de peşte de apă dulce în numeroasele sale lacuri şi japşe. Acesta este locul unde milioane de păsări din diferite colţuri ale Pământului (Europa, Asia, Africa, Marea Mediterană) vin să cuibărească.

An de an turistii asaltează delta în numeroasele pensiuni agro-turistice aflate pe teritoriul său. Muntele este și vara și iarna asaltat de turiști.
În timpul iernii, staţiunile de schi de pe Valea Prahovei şi din Poiana Braşov sunt destinaţiile preferate ale turiştilor români și străini. Pentru atmosfera lor medievală sau pentru castelele aflate în apropiere, numeroase oraşe transilvănene precum Sibiu, Braşov, Sighişoara, Cluj-Napoca sau Târgu Mureş au devenit importante puncte de atracţie pentru turişti. De curând s-a dezvoltat şi turismul rural ce se concentrează asupra promovării folclorului şi tradiţiilor. Principalele puncte de atracţie le reprezintă Castelul Bran, mânăstirile pictate din nordul Moldovei, bisericile de lemn din Transilvania, Cetatea de la Sighișoara, Sibiul, capitala cultuală europeană în 2007, cu muzeul tehnicii populare și cetățile săsești din zona acestuia, Cimitirul Vesel din Săpânţa (Maramureș).

Bucovina este situată în partea de nord a României, în nord-vestul Moldovei. Regiune montană pitorească, cu tradiţii etnografice ce dăinuie nealterate, Bucovina se remarcă printr-o activitate turistică dinamică, datorată în primul rând mânăstirilor. Cele cinci mânăstiri cu pictură exterioară, intrate în patrimoniul turistic mondial, îşi păstreaza frumuseţea după mai bine de 450 de ani. Renumite sunt mânăstirile și în nordul Olteniei cum este mănăstirea Tismana unde faima acestora concurează cu faima meșterilor olari de la Horezu și din împrejurimi, într-o zonă cu peisaje de poveste și păduri de castani comestibili, toate străjuite de sculptura ”Coloana infinitului” de la Târgu Jiu, a lui Constantin Brâncuși, sculptorul modernist revendicat și de România și de Franța. România oferă şi atracţii turistice naturale, precum Delta Dunării, Porţile de Fier, Peştera Scărişoara şi alte peşteri din Munţii Apuseni.

România este raiul stațiunilor balneo-climaterice, care au un potențial dezvoltare rar întâlnit. “Băile”, după cum le spune și numele, erau cunoscute încă de pe vremea romanilor și păstrează o parte din rezonanța istorică a denumirii lor: Băile Felix, Băile Govora, Băile Herculane, Băile Olănești, Băile Tușnad, Geoagiu-Bai Singeorz-Bai dar și stațiuni precum Amara, Balvanyos, Borsec, Bazna, Busteni, Buzias, Calimanesti, Caciulata, Covasna, Lipova, Moneasa, Ocna Sibiului, Predeal, Pucioasa, Sarata Monteoru, Sinaia, Slanic și Slanic Moldova, Sovata, Soveja, Stana de Vale, Vatra Dornei, Voineasa și-au refăcut și și-au dezvoltat în ultimii ani în mod spectaculos bazele de tratament și celelalte componente ale infrastructurii turistice (hoteluri, restaurante, pârtii de ski, terenuri sportive, paint-ball, etc).
Prin funcţiile sale complexe, prin poziţia în cadrul ţării şi prin numeroasele obiective cu valoare istorică, arhitectonică şi de altă natură, Bucureştiul reprezintă unul dintre principalele centre turistice ale României. Bucureştiul se remarcă prin de amestecul eclectic de stiluri arhitecturale, începând de la Curtea Veche, rămăşiţele palatului din secolul al XV-lea al lui Vlad Ţepeş – cel care a fost fondatorul oraşului şi, totodată, sursa de inspiraţie pentru personajul Dracula -, la biserici ortodoxe, la vile în stil Second Empire, la arhitectura greoaie stalinistă din perioada comunistă şi terminând cu Palatul Parlamentului, o clădire colosală cu şase mii de încăperi, a doua ca mărime în lume după Pentagon.

Vă invităm să descoperiți cu noi România!

Țara Europa
Limbi vorbiteRomana, Maghiara, mai rar Germana, multa lume are cunoștințe bune de franceza, engleza
Monede utilizateLeu romanesc (RON)
Suprafata (km2)238.391
Alice 3*, PC, Olanesti, Romania

Alice 3*, PC, Olanesti, Romania

Aleea Trandafirilor, nr. 10, Baile Olanesti , Olanesti, Romania
Localizare:Aleea Trandafirilor, nr. 10, Baile Olanesti Hotel recomandat:pentru odihna/relaxare ̵ Mai multe info
Cabana vanatoreasca Alunis, Sovata, Romania

Cabana vanatoreasca Alunis, Sovata, Romania

Sovata, drumul spre partia de ski, Sovata, Romania
Localizata intr-un cadru natural deosebit, in mijlocul naturii, la doar 2000 m de Lacul Ursu, Cabana Mai multe info
Continental Forum 4*, Sibiu

Continental Forum 4*, Sibiu

Piata Unirii, nr. 10, cod 550173, Sibiu, Sibiu, Romania
Hotelul Continental Forum din Sibiu, gazduit de o cladire monument istoric ce dateaza din anul 1912, Mai multe info
Danubius Health Spa Resort Bradet 4*, Sovata

Danubius Health Spa Resort Bradet 4*, Sovata

Str. Vulturului, nr. 68, 545500, Sovata, jud Mures, Sovata, Romania
Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet 4* ofera o panorama deosebita asupra statiunii, datorita f Mai multe info
Danubius Health Spa Resort Sovata 4*

Danubius Health Spa Resort Sovata 4*

Str. Trandafirilor, nr 111, Sovata, judetul Mures, Sovata, Romania
Preț de la 2.085
Preturile sunt in lei pentru pachetul  balnear de 7 nopti Localizare: Str. Trandafirilor, nr 111, So Mai multe info
Dorna 4*, Vatra Dornei

Dorna 4*, Vatra Dornei

Hotel Dorna Vatra Dornei S.C. MERIDIAN TURISM S.A. Str. Tudor Vladimirescu Nr. 5A Vatra Dornei, judetul Suceava ORC J33/83/2002 CUI: RO14458882, Vatra Dornei, Romania
Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastră este asigurat Mai multe info
Faget 2*, BB/HB, Sovata,Romania

Faget 2*, BB/HB, Sovata,Romania

Str. Vulturului, nr 39, 545500, Sovata,jud Mures, Sovata, Romania
Hotel Faget 2* este rocomandat persoanelor care doresc sa beneficieze de tratamente la cele mai avan Mai multe info
Ferdinand 3*, BB, Baile Herculane, Romania

Ferdinand 3*, BB, Baile Herculane, Romania

Piata Hercules nr.1, Baile Herculane, Baile Herculane, Romania
Hotelul Ferninand reprezinta locul ideal pentru o vacanta relaxanta , pentru efectuarea unei cure ba Mai multe info
Golden Tulip Ana Tower 4*, Sibiu

Golden Tulip Ana Tower 4*, Sibiu

Strada Școala de Înot 2, Sibiu 550005, tel. 0269 234 000, Sibiu, Romania
Situat în inima Sibiului, hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu vă oferă confort şi servicii la cele Mai multe info
Hotel Afrodita 3*

Hotel Afrodita 3*

Str. Complexelor nr 2, Baile Herculane , Baile Herculane, Romania
Localizare: Strada Complexelor nr 2, Băile Herculane Hotel recomandat: persoanelor care vor să se re Mai multe info
Hotel Aluniș 3*, Sovata

Hotel Aluniș 3*, Sovata

Str. Vulturului, nr 42, Sovata, Sovata, Romania9 / 10
         HOTEL ALUNIS*** situat la 100 m de Lacul Ursu, pune la dispozitia turistilor 284 locuri de Mai multe info
Hotel Bradul 3*

Hotel Bradul 3*

Str. Republicii nr. 5, Vatra Dornei, Vatra Dornei, Romania
Localizare: Str. Republicii nr. 5,Vatra Dornei Hotel recomandat: persoanelor care necesita tratament Mai multe info
Hotel Clermont 4*

Hotel Clermont 4*

Covasna, Romania
Cazare         Hotelul Clermont 4*, ca parte integranta a unui peisaj deosebit de pitoresc, in Mai multe info
Hotel Ibis Centru 3*, Sibiu Hermannstadt

Hotel Ibis Centru 3*, Sibiu Hermannstadt

Calea Dumbravii nr 2-4, Sibiu , Sibiu, Romania
       Este amplasat in centru vechi al orasului, la numai cateva minute de mers pe jos de cele mai Mai multe info
Hotel International 4*, Baile Felix

Hotel International 4*, Baile Felix

Str. Victoria, Baile Felix, Romania
OFERTA PASTE 2017 Perioada: 14 apr – 17 apr  Camera dubla: 1.115 lei /2 pers/sejur Camera sing Mai multe info
Hotel Mureș 2*

Hotel Mureș 2*

Calea Beiușului nr. 28, Baile Felix, Romania
Hotelul Mures 2* este cautat in primul rand de catre sportivii care doresc o recuperare cat mai rapi Mai multe info
Hotel Nufărul 3*

Hotel Nufărul 3*

Strada Victoria, Baile Felix, Romania
        Hotel Nufarul 3* are baza de tratament comuna cu hotelul Termal – Proceduri balneare s Mai multe info
Hotel O3Zone 4*, Baile Tusnad

Hotel O3Zone 4*, Baile Tusnad

Baile Tusnad, Romania
Preț de la 270
Preturile sunt in LEI pe persoana! Hotelul O3zone este situat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de Mai multe info
Hotel Perla 3*, Baile 1 Mai

Hotel Perla 3*, Baile 1 Mai

Str. Perlei 65, Jud. Bihor, Baile 1 Mai, Romania
Localizare: Strada Perlei 65, 1 Mai, Jud. Bihor Camerele sunt dotate cu: minibar, telefon cu linie n Mai multe info
Hotel Poienița 3*

Hotel Poienița 3*

Calea Beiusului nr. 26, Baile Felix, Romania
    Hotelul Poienita 3* este situat la 500 de metri de centrul statiunii Baile Felix, are baza de tr Mai multe info
Hotel Stogu 3*

Hotel Stogu 3*

Str. Parangului, nr.1, Baile Olanesti , Olanesti, Romania
Hotel Stogu 3* este recomandat persoanelor care isi doresc un sejur relaxant si recreere ! Localizar Mai multe info
Hotel Termal 3*

Hotel Termal 3*

Strada Victoria, Baile Felix, Romania
        Hotel Termal 3* are, incepand cu anul 2013, o zona extinsa pentru relaxare si plaja, oaspeti Mai multe info
Hotel Tușnad 2*/3*, Baile Tusnad

Hotel Tușnad 2*/3*, Baile Tusnad

Aleea Sfânta Ana nr. 18, Băile Tușnad, Baile Tusnad, Romania
Hotel Tusnad 2*/3* a fost intotdeauna un reper al acestei destinatii cu traditie in turismul balnear Mai multe info
Imparatul Romanilor 3*, Sibiu

Imparatul Romanilor 3*, Sibiu

Sibiu, Romania9 / 10
“Imparatul Romanilor” este o retea de hoteluri situate in cele mai reprezentative locati Mai multe info
Palace 4*/3*, BB,Govora,Romania

Palace 4*/3*, BB,Govora,Romania

Str. Parcului, nr. 1, Baile Govora , Govora, Romania
Localizare:Str. Parcului, nr. 1, Baile Govora Hotel recomandat:pentru facilitatile categoriei de 4*i Mai multe info
Parc 3*, BB/HB, Buzias,Romania

Parc 3*, BB/HB, Buzias,Romania

Strada Avram Iancu, nr 12, Buzias, Buzias, Romania
Localizare: Strada Avram Iancu, nr 12, Buzias Hotel recomandat: persoanelor care necesita tratament Mai multe info
Parc 3*, Sibiu, Romania

Parc 3*, Sibiu, Romania

Strada Școala de Înot, Sibiu, România, Sibiu, Romania9 / 10
Hotel Parc 3* – o invitatie deschisa catre natura, confort si calitate! Situat in proximitatea zonei Mai multe info
Phoenix 4*, Buzias, Romania

Phoenix 4*, Buzias, Romania

Hotel Phoenix **** Conference & Spa – Buzias 13, Avram Iancu street, code3015100, Buzias, Timis, ROMANIA Front office : +40256.321.720 mobile: +40758.035.759 Fax: + 40256.321.160 Rez & Info: +40755.080.095, Buzias, Romania
Hotelul Phoenix ofera clientilor 43 camere de tip double si single, 2 apartamente, reconstruite intr Mai multe info
Roman 2*, BB, Baile Herculane, Romania

Roman 2*, BB, Baile Herculane, Romania

Str. Romana, nr. 1A, Baile Herculane , Baile Herculane, Romania
Localizare:Str. Romana, nr. 1A, Baile Herculane Camerele sunt dotate cu:TV, baie cu cada/dus, telefo Mai multe info
Timis 2*, BB/HB, Buzias,Romania

Timis 2*, BB/HB, Buzias,Romania

Strada Avram Iancu, nr 12, Buzias, Buzias, Romania
Hotelul Timis 2* este o destinatie adecvata pentru odihna, relaxare sau tratament, avand camere cu v Mai multe info
Turist 2*, Pucioasa, Romania

Turist 2*, Pucioasa, Romania

Pucioasa, Romania
Hotelul Turist este situat la 100km de Bucuresti pe DN 71, 21km. de Targoviste si 40 Km de Sinaia CA Mai multe info
Vila Maria 2*, Sovata, Romania

Vila Maria 2*, Sovata, Romania

Strada Trandafirilor Sovata 545500, Sovata, Romania
Vila Maria este situata pe strada principala, la cca 200 m de Lacul Ursu. Vila are o capacitate de c Mai multe info
Sibiu - turul centrului istoric

Sibiu - turul centrului istoric

Sibiu, Romania
Programul este de circa 6 ore, iar pretul este in RON si acopera inclusiv costul materialului imprim Mai multe info
Sibiu Classic Tour

Sibiu Classic Tour

Sibiu, Romania
Sibiu Classic Tour: 2 ½ – 3 h, de la 6,5 RON / persoana. Pentru mai bine de 2 ore ne vom « ave Mai multe info
Sibiu President Tour

Sibiu President Tour

Sibiu, Romania
Sibiu President Tour: 2h -2 ½ h – de la 9 RON / persoana. Stiaţi că în noiembrie 2014 Sibiul a Mai multe info
Sibiul copiilor

Sibiul copiilor

Sibiu, Romania
Sibiul copiilor: 1 ½ – 2h. Pret: de la  6,5 RON/ persoana O incursiune specială în Sibiul pove Mai multe info
TRANSILVANIA - Dracula Land 4*

TRANSILVANIA - Dracula Land 4*

Sibiu, Romania
7 nopti/ 8 zile. Pret in EURO. Ziua I. Bun venit in Romania – Transilvania. Sosire in Cluj Nap Mai multe info
TRANSILVANIA BAROC 4*

TRANSILVANIA BAROC 4*

Sibiu, Romania
4 nopti/ 5 zile. Pret in EUR. Ziua I. Cluj Napoca – Turda – Alba Iulia – Sibiu . Sosire in Clu Mai multe info