Nisipurile de Aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Acțiuni de efectuat - general

Complexul Nisipurile de Aur este situat la 19 km de orașul Varna. Se imbina cu complexul St. St. Konstantin si Elena si statiunea Riviera.

Nisipurile de Aur este cea mai mare stațiune de pe litoralul nordic al Mării Negre. Zona este renumită pentru cel mai pur nisip de pe litoralul Mării Negre. Stațiunea este abundentă în vegetație luxuriantă și cu numeroasele tufișuri și arbori seamănă cu un parc adevărat. Nisipurile de Aur sunt marcate ca o stațiune cu steagul albastru, adică plajele și marea de la Nisipurile de Aur sunt păstrate curate și fără poluare.

Există sute de hoteluri de diferite categorii și prețuri în stațiune, cele mai multe fiind situate în mijlocul pădurilor cu frunze largi. Nisipurile de Aur oferă un parc acvatic și o mulțime de sporturi nautice pentru a practica.

Plaja și clima

Stațiunea Nisipurile de Aur ocupă mai mult de 1800 de hectare în coasta de nord a Mării Negre. Nisipurile de Aur sunt renumite pentru nisipul cel mai pur pe coasta bulgară a Mării Negre. Stațiunea seamănă cu un parc cu numeroșii copaci și tufișuri.

Izvoarele cu apă minerală fierbinte și pădurile luxuriante care coboară din Platoul Franga transformă stațiunea într-unul dintre cele mai preferate locuri turistice. Temperatura aerului din mai până în septembrie este de 18-28 ° C, iar temperatura apei este de aproximativ 18-24 ° C.

Combinația de ape minerale și un climat specific este utilizată cu succes pentru tratamentul nevrozei, artritei, astmului, stresului, faringitei cronice, bronșitei etc.

Marea și plajele din stațiunea Nisipurile de Aur sunt curate și fără poluare, de aceea Nisipurile de Aur este marcat ca o stațiune cu steag albastru.

Plaja Nisipurilor de Aur este plină de șezlonguri și umbrele de soare. Poți plăti să le folosești sau îți poți pune prosopul în zonele libere din spatele șezlongurilor.

Cazare

Există sute de hoteluri de diferite categorii și prețuri în stațiune. Cele mai multe dintre acestea sunt situate în mijlocul pădurilor cu frunze largi. Majoritatea hotelurilor oferă cazare all inclusive. Check out hoteluri din Nisipurile de Aur din meniul din stânga, rezervați online sau contactați-ne pentru mai multe informații.

Baruri și restaurante

Mii de baruri, restaurante, baruri de fast-food, baruri de grătar și toast sunt împrăștiate pe aleile Nisipurilor de Aur. Ele oferă preparate din bucătăria bulgară și internațională. Stațiunea este renumită pentru viața de noapte, mai multe baruri și cluburi.

Divertisment

Nisipurile de Aur oferă activități abundente pentru toate vârstele. Există cazinouri, teren de joacă pentru minigolf, cărucioare atractive, căruțe de cai, peste 20 de piscine în aer liber, tobogane cu apă. Nisipurile de Aur oferă un parc acvatic și o mulțime de oportunități pentru sporturile acvatice.

Nisipurile de Aur este o statiune atractiva nu numai pentru tineri, ci si pentru familiile cu copii. Există numeroase atracții pentru copii – un parc de acvariu cu diverse instalații și tobogane, centre sportive, ponei de echitatie, discoteci și animație pentru copii.

O serie de evenimente și concursuri se desfășoară în Nisipurile de Aur, cum ar fi Concursul celor mai puternice bărbați, concursuri pentru toate rasele de câini, competiția Miss and Mister “Nisipurile de Aur”, turneul de tenis prin satelit, Festivalul Internațional de Dansuri Standard și Sport, Raliul, etc.

Mănăstirea Aladzha care este unul dintre cele mai interesante repere este situată la 4 km de Nisipurile de Aur. Există, de asemenea, mai multe locuri de interes în orașul Varna, cum ar fi delfinariul, Muzeul maritim, Muzeul arheologic, acvariul etc.

Sporturi

Nisipurile de Aur oferă diferite posibilități de sport pe mare – yachting, surfing, schi nautic, schi cu jet, plimbări cu baloane, parașutism cu apă etc. Centre de diving, terenuri de volei, terenuri de tenis, platforme pentru tir cu arcul, paintball, călărie, terenuri de volei, volei și baschet sunt disponibile aici.

Transport
Transportul între Nisipurile de Aur și orașul Varna este bine organizat. Unul dintre avantajele Nisipurilor de Aur este foarte aproape de Aeroportul Internațional Varna, de aceea zborurile sunt disponibile pe tot parcursul anului și există linii de autobuz regulate din oraș. Există multe microbuze și taxiuri private.

Țara Bulgaria
Limbi vorbiteBulgara
Monede utilizateLeva
Helios Spa & Resort 4*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Helios Spa & Resort 4*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preturile sunt in EURO pe persoana! Localizare: Hotelul Helios Spa & Resort este situat la aprox Mai multe info
Hotel Admiral 5*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel Admiral 5*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 24
Localizare: in centrul statiunii, in imediata apropiere a tuturor atractiilor turistice. Camere: gr Mai multe info
Hotel Central 4*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel Central 4*, Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 26
Preturile sunt in EURO! Early Booking: 25% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31 Mai multe info
Hotel Elena 4*, All inclusive, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel Elena 4*, All inclusive, Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 29
Preturile sun in EURO pe persoana! Localizare: Hotel Elena este situat in partea de sud a statiunii, Mai multe info
Hotel Excelsior 4*, All inclusive, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel Excelsior 4*, All inclusive, Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 34
Preturile sunt in EURO pe persoana! Localizare: Hotelul Excelsior este situat la aproximativ 350 m d Mai multe info
Hotel Kristal 4*, All inclusive, Nisipurile de aur, Bulgaria

Hotel Kristal 4*, All inclusive, Nisipurile de aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 37
Preturile sunt in EURO pe persoana! Localizare: Hotelul este situat la 450 m de plaja si la 400 m d Mai multe info
Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Address: Golden Sands 9007, Bulgaria
Numărul hotelului pentru informaţie: 052 / 355545; 385600 GSM 0885 / 522205, Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 11
Localizare: situat la 450 de metri de plaja . Facilitati hotel: restaurant, gradina de vara, lobby b Mai multe info
Hotel Riu Astoria 4*, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Hotel Riu Astoria 4*, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Nisipurile de Aur, Bulgaria
Preț de la 47
Preturile sunt in EURO pe persoana!   NOU: Complet renovat pentru sezonul 2018 si deschis pe Mai multe info

Din păcate, nu există oferte de circuit la această destinație, în acest moment.