Generalități

Sibiu President Tour: 2h -2 ½ h – de la 9 RON / persoana.
Stiaţi că în noiembrie 2014 Sibiul a dat României primul Preşedinte de etnie germană si confesiune evanghelica luterana? Este o premieră pentru România şi un exemplu de democraţie pentru intreaga lume. Noul Preşedinte a fost Primar al Sibiului timp de 15 ani – perioadă în care oraşul a trecut prin schimbări radicale, a devenit Capitală Culturală a Europei în 2007 şi unul din cele mai frumoase oraşe ale României.

In turul nostru vom vizita obiective de importanţă ale orasului sustinute in integrarea in circuitul cultural european de catre actualul Preşedinte şi vom descoperi povestea Sibiului de ieri şi de azi, o poveste despre cum poate un oraş să evolueze, să se dezvolte, intr-o atmosfera multi-culturala si multi-etnica, vom asculta poveşti interesante despre saşii din Sibiu şi din restul Transilvaniei.

Obiective pe traseul nostru:
Adela Dadu 1Strada Cetăţii (casa unde a copilărit Klaus Iohannis), Piaţa Schiller, Piaţa Mică (cu al său Turn al Sfatului, vestitul Pod al Minciunilor, Casa Artelor, Casa Luxemburg), Piaţa Huet (Biserica Evanghelică, Casa Calfelor), Piaţa Mare (cu atracţiile principale: Muzeul Brukenthal, Biserica Romano-Catolică, Casa Haller, Casa Albastră). Turul include o vizită specială în Primăria Sibiului, intrări la Biserica Evanghelică şi Biserica Romano-Catolică (cu a sa curte interioară).

Va conduce, va povesteste si doreste sa va faca un sejur placut, Adela Dadu, ghid de turism.

Plecări disponibile

Circuitul este disponibil numai la cerere.
Pretul este de 9 RON pentru turistii romani si 2 EUR pentru turistii care platesc in valuta.
Numarul minim de turisti pentru a se face circuitul este de 20.
Calendarul de disponibilitate indica datele cand circuitul se face sigur, pentru ca a fost solicitat, dar mai sunt locuri disponibile. Zilele nesolicitate si cele complet ocupate nu figureaza in calendar.
Din păcate, nu sunt locuri disponibile in acest circuit în acest moment

Sibiu, Romania

Sibiu, Romania             Oraşul Sibiu, denumit în germană Hermannstadt şi în maghiară Nagyszeben, este un oraș din Transilvania , România, cu o populație de aproximativ 147.000 de locuitori. Situat la circa 215 km nord – vest de București , capitala României, orașul a crescut pe malurile râului Cibin , un afluent al Citiți mai mult