Disponibilitate

 • Apartament

  + mai multe info
  Max:

  Un ansamblu de 2-3 camere cu 1-2 bai, de dimensiuni mai mari, functie de fiecare hotel.

  Va rugam sa solicitati prin email, detalii despre acest timp de cazare functie de hotelul ales

 • Camera dubla standard (Double room-dbl) 3*

  Camera dubla standard (Double room-dbl) 3*

  + mai multe info
  Max:

  De la trei stele in sus de obicei sunt cu mic dejun inclus.

  Comandati acum

 • Camera dubla twin 3*

  Camera dubla twin 3*

  + mai multe info
  Max:

  Facilitățile camerelor:Baie privată cu cadă sau duș, Frigider, Grup sanitar propriu, Prosoape, Serviciu de securitate și pază, Serviciu de trezire la cerere, TV, Wifi in zona receptiei

  Rezervarile se fac numai cu informare prealabila asupra disponibilitatii si la cerere. De aceea, comandati pentru a solicita disponibilul.

  Comandati acum!

Animale de companie

Da, cu cost suplimentar

Generalități

       Este amplasat in centru vechi al orasului, la numai cateva minute de mers pe jos de cele mai importante institutii publice, dar si de cateva dintre cele mai importante obiective turistice. Clientii Ibis au posibilitatea sa viziteze o mare parte a celor mai interesante obiective din Sibiu in numai cateva ore, din pricina bunei amplasari a hotelului.
Cazare: Sibiul gazduieste cel mai nou hotel Ibis din Romania, in acelasi timp si cel mai mare din intreg orasul. Hotelul dispune de 100 de camere cu pat matrimonial, 84 de camere twin, 11 apartamente, toate securizate pe baza de cartela electronica, dotate cu baie proprie (cada sau dus), aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, facilitati de conectare la internet si radio.
Tipuri de camere: 100 de camere standard (paturi matrimoniale); 84 de camere twin (doua paturi separate); 11 apartamente (2 camere separate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila). Toate aceste camere standard au baie proprie, cu vana sau cabina de dus, in functie de preferinta clientului, cu pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon cu linie de acces directa atat national, cat si international, au facilitati de conectare la internet si radio si sunt prevazute cu inchidere prin cartela securizata.

 

Restaurantul La Table

Preparate la gratar, prajite, fierte, coapte sau inabusite, meniuri vegetariene, paste, supe care combina o gama larga de arome, numeroase optiuni la deserturi si o bucatarie de sezon renumita in intreaga lume sunt doar cateva din lucrurile cu care se mandreste bucataria hotelului Ibis – Sibiu.

Garantia gustului preparatelor poarta semnatura: La Table, care este un lant de restaurante cu mancare frantuzeasca cu fler contemporan, raspandite si renumite in intreaga lume.
Restaurantul La Table ofera o selectie de preparate echilibrate, in regimul “all you can eat” sau bufet suedez, renumite pentru combinatiile din produse de sezon. La Table din incinta Hotel Ibis Sibiu este un loc in care va puteti bucura de mancare gustoasa, care in acelasi timp este si sanatoasa, intr-o sala aerisita, luminoasa si dinamica, care dispune de 130 locuri.

Hotelurile Ibis sunt amplasate in zone accesibile, dotate cu locuri de parcare si gazduiesc numeroase sali de conferinte, ideale in functie de evenimentul pe care il organizati. Toate aceste sali sunt dotate ultramodern, au acces la zone sanitare, spatii de relaxare, la restaurant, la locul pentru catering sau la zone linistite.

Toate salile noastre de conferinta va ofera urmatoarele facilitati :

– sali cu lumina naturala
– aer conditionat
– apa plata in sala
– kit sala de conferinta
– foyere dedicate pauzelor de cafea
– echipament tehnic : videoproiector, 2 flipcharturi, ecran de proiectie

Locatie accesibila, locuri de parcare, aspect modern, aparatura de ultima generatie, acces la cazare si restaurant sunt doar cateva din motivele pentru care sa alegeti una din cele 7 sali de conferinte din Hotelul Ibis Sibiu.

Mai mult de atat, toate salile sunt multifunctionale, ideale pentru congrese, simpozioane, intalniri de team-building, trainging-uri, conferinte sau workshop-uri, cu acces la servicii sanitare si zona de relaxare etc.

Sala de conferinta Suprafata
(metri patrati)
Cinema Forma de U Sala de clasa Receptii Sala de sedinta
FAUST 234 272 73 160 312 90
FAUST I 141 154 47 80 171 64
FAUST II 93 104 36 50 120 54
TURANDOT 216 210 62 98 242 70
RIGOLETTO 23 30 18 22
TRAVIATA 23 28 20 22
FIGARO 17 20 10 14

 

Facilități

 • Aer condiționat centralizat/individual
 • Ascensor
 • Bagajist
 • Baie privată cu cadă sau duș
 • Bar de zi
 • Cameră IT
 • Facilități de călcat
 • Fax
 • Grup sanitar comun
 • Grup sanitar propriu
 • Halat de baie
 • Incălzire
 • Mic dejun inclus în tarif
 • Papuci de baie
 • Parcare
 • Prosoape
 • Restaurant
 • Sală pentru întâlniri/congrese
 • Seif în cameră/recepție
 • Servicii curățenie
 • Serviciu de securitate și pază
 • Serviciu de trezire la cerere
 • Servire în cameră (room service)
 • Spatiu pt. pastrat bagajele turistilor (& ech. sportiv)
 • Telefon
 • TV
 • Uscator de păr
 • Wifi in camera
 • Wifi in zona receptiei

Internet

Da, inclusiv WiFi in camera si zona receptiei

Amplasare si parcare

Da, cu plata

Sibiu, Romania

Sibiu, Romania             Oraşul Sibiu, denumit în germană Hermannstadt şi în maghiară Nagyszeben, este un oraș din Transilvania , România, cu o populație de aproximativ 147.000 de locuitori. Situat la circa 215 km nord – vest de București , capitala României, orașul a crescut pe malurile râului Cibin , un afluent al

Info Sport & natura

Info Sport & naturaOrașul și împrejurimile sale sunt remarcabile în ceea ce privește turismul, care, pe o rază de 60 km oferă : tratament spa la băile de la Ocna Sibiului, excursii atractive în orașul medieval istoric , turism rural într-o zonă nu numai frumoasă, dar și plină de valențe folclorice nealterate la Sadu , Rășinari , Sibiel, Săliște și nu numai, turism montan în stațiunea de schi Păltiniș . Oraşul administrează stațiunea de schi Păltiniș .

Info distractie

Info distractieDupă o zi plină de experienţe, cu siguranţă meritaţi o seară relaxantă alături de cei dragi. Ce spuneţi de un film bun, o piesă de teatru (spectacolele Teatrului Naţional Radu Stanca sunt şi în limba germană), un spectacol de balet sau un concert de muzică clasică? Dacă doriţi să vă distraţi alături de prieteni într-o atmosferă plăcută, vă recomandăm terasele şi cafenelele, cluburile cu muzică live din centrul istoric al Sibiului. Cafeaua, ceaiul, berea vor fi mult mai savuroase seara, la apus, pe acorduri fine de pian. Vara, la terase, puteţi fi surprinşi de diverse evenimente culturale stradale, personaje fantastice, conţi şi contese, trubaduri, muzicanţi şi dansatori. Dacă sunteţi turişti sau sibieni şi căutaţi o carte anume, o hartă sau un ghid turistic, vizitaţi librăriile-cafenea din centrul istoric al Sibiului. Pe lângă informaţiile dorite veţi fi primiţi într-o atmosferă caldă cu aromă de ceai.

Cultura & istorie

Cultura & istorieFost centru al sașilor din Transilvania , orașul vechi din Sibiu a fost clasat ca "optulea loc mai idilic din Europa de a trăi " de clasamentul revistei Forbes. Prima mențiune oficială se referă la zona Sibiu a ajuns la 1191 , când papa Celestin al III-lea a confirmat existența uneia preposituri libere a coloniștilor germani din Transilvania, prepositură cu sediul în Sibiu, numit Cibinium la acel moment.
În secolul al 14-lea era deja un important centru comercial . Anul 1376, găseşte meșteșugarii împărțiți în 19 bresle. Sibiul a devenit cel mai important oraș etnic german dintre cele șapte orașe care au dat Transilvaniei numele german de "Siebenbürgen" ( ceea ce înseamnă literalmente șapte orașe ) și aici era acasă Universitas Saxorum , uniunea germanilor din Transilvania .
În secolul al 17-lea, se atribuia Sibiului calitatea de a fi punctul terminus al rutelor poștale spre răsărit ale imperiului. In timpul secolelor 18 si 19 , oraşul a devenit al doilea și mai târziu, primul şi cel mai important centru al etnicilor români din Transilvania.
Prima bancă cu capital românesc a avut sediul central aici (Banca Albina ) , așa cum a făcut şi ASTRA (Asociația Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român). După ce Bisericii Ortodoxe Române i-a fost acordat statutul de biserică oficială în Imperiul Habsburgic, începând cu anii 1860 , Sibiul a devenit sediul Mitropoliei , iar orașul este în continuare considerat ca fiind al treilea cel mai important centru al Bisericii Ortodoxe Române .
Între revoluția maghiară din 1848 și 1867 ( anul Ausgleich ) , Sibiu a fost locul de întâlnire al Dietei Transilvaniei , care a luat forma sa cea mai reprezentativă după ce Imperiul a fost de acord să extindă drepturile de vot în regiune .
După Primul Război Mondial , când Austro-Ungaria a fost dizolvată , Transilvania şi Sibiul au devenit parte din România. Majoritatea populației era încă de etnie germană ( până în 1941 ) și numărat o mare comunitate românească, precum și un mic grup maghiar .

Citiți mai mult