Disponibilitate

 • Camera dubla standard (Double room-dbl) 4*

  Camera dubla standard (Double room-dbl) 4*

  + mai multe info
  Max:

  Facilitățile camerelor:Aer condiționat centralizat/individual, Baie privată cu cadă sau duș, Grup sanitar propriu, Halat de baie, Incălzire, Mic dejun inclus în tarif, Prosoape, Telefon, TV, WiFi

  Comandati acum

 • Camera individuala (Single room) 4*

  Camera individuala (Single room) 4*

  + mai multe info
  Max:

  Facilitățile camerelor:Aer condiționat centralizat/individual, Baie privată cu cadă sau duș, Grup sanitar propriu, Prosoape, Serviciu de trezire la cerere, TV, WiFi

  Mic dejun inclus in mai toate cazurile.

  Comandati acum

 • Junior suite

  Junior suite

  + mai multe info
  Max:

  Facilitățile camerelor:Aer condiționat centralizat/individual, Ascensor, Bagajist, Baie privată cu cadă sau duș, Bar de zi, Cameră IT, Chicinetă, Facilități de călcat, Fax, Grup sanitar propriu, Incălzire, Mic dejun inclus în tarif, Minibar, Prosoape, Restaurant, Sală pentru întâlniri/congrese, Seif în cameră/recepție, Servicii curățenie, Serviciu de securitate și pază, Serviciu de trezire la cerere, Servire în cameră (room service), SPA, Spalatorie, Telefon, TV, Uscator de păr, WiFi

  Apartamentele Junior Suite sunt formate dintr-un apartament compus din living cu canapea extensibila, unele hoteluri au chicineta (bucatarioara cu frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial.

  Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil, in functie de politica hotelului.
  Comandati acum

Ora intrarii

14

Ora eliberarii

12

Copii si paturi suplimentare

Pana la 6 ani gratuit, intre 6 ani si 14 ani se plateste 50% din pretul camerei, cu pat suplimentar inclus.

Animale de companie

Da, contra cost.

Carti de credit acceptate

Da: Visa, MasterCard, American Express, MaestroCard, Diner's Club

Generalități

Situat în inima Sibiului, hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu vă oferă confort şi servicii la cele mai inalte standarde, într-unul dintre cele mai frumoase şi animate oraşe ale Europei.

Golden Tulipe Ana Tower Sibiu 5Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu vă aşteaptă cu 81 de camere în stil avangardist, cu un restaurant panoramic de lux, săli de conferinţă şi centru wellness. Fie că trebuie să călătoriţi în interes de afaceri sau personal la Sibiu, organizaţi întâlniri oficiale sau vreţi doar să trăiţi experienţa unui hotel Golden Tulip, echipa noastră vă stă la dispoziţie la Sibiu cu un hotel aparte, unde profesionalismul şi dedicaţia noastră sunt garanţia unei şederi plăcute.
Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu a fost conceput să implementeze o noua filozofie a turismului.
Ne mandrim cu titulul de cel mai bun hotel Golden Tulip din Europa Centrala si de Sud-Est!
Suntem deosebit de onorati de a primi aceasta distinctie care a fost acordata in urma unei evaluari extrem de exigente. Elementul principal este un sistem de vizite neanuntate (Mystery Guest Visit) care verifica cu rigurozitate, evaluand si comparand rezultatele privind calitatea spațiilor, întreținerea, curățenia, serviciile, ambianța, atitudinea, profesionalismul și atenția, identitatea vizuală a lanțului și performanțele actului managerial.
Multumim intregii echipe pentru efortul depus si promitem sa mentinem standardele la cel mai inalt nivel !
In 2014 suntem in topul celor mai bune 25 hoteluri din Romania, conform siteului TripAdvisor.
Multumim oaspetilor si va asteptam de fiecare data cu mare drag!

Facilități

 • Aer condiționat centralizat/individual
 • Ascensor
 • Bagajist
 • Baie privată cu cadă sau duș
 • Bar de zi
 • Cameră IT
 • Facilități de călcat
 • Fax
 • Grup sanitar comun
 • Grup sanitar propriu
 • Halat de baie
 • Incălzire
 • Mic dejun inclus în tarif
 • Minibar
 • Papuci de baie
 • Parcare
 • Prosoape
 • Restaurant
 • Sală pentru întâlniri/congrese
 • Seif în cameră/recepție
 • Servicii curățenie
 • Serviciu de securitate și pază
 • Serviciu de trezire la cerere
 • Servire în cameră (room service)
 • Spalatorie
 • TV
 • Uscator de păr
 • WiFi

Amplasare si parcare

Parcare gratuita 20 de locuri

Sibiu, Romania

Sibiu, Romania             Oraşul Sibiu, denumit în germană Hermannstadt şi în maghiară Nagyszeben, este un oraș din Transilvania , România, cu o populație de aproximativ 147.000 de locuitori. Situat la circa 215 km nord – vest de București , capitala României, orașul a crescut pe malurile râului Cibin , un afluent al

Info Sport & natura

Info Sport & naturaOrașul și împrejurimile sale sunt remarcabile în ceea ce privește turismul, care, pe o rază de 60 km oferă : tratament spa la băile de la Ocna Sibiului, excursii atractive în orașul medieval istoric , turism rural într-o zonă nu numai frumoasă, dar și plină de valențe folclorice nealterate la Sadu , Rășinari , Sibiel, Săliște și nu numai, turism montan în stațiunea de schi Păltiniș . Oraşul administrează stațiunea de schi Păltiniș .

Info distractie

Info distractieDupă o zi plină de experienţe, cu siguranţă meritaţi o seară relaxantă alături de cei dragi. Ce spuneţi de un film bun, o piesă de teatru (spectacolele Teatrului Naţional Radu Stanca sunt şi în limba germană), un spectacol de balet sau un concert de muzică clasică? Dacă doriţi să vă distraţi alături de prieteni într-o atmosferă plăcută, vă recomandăm terasele şi cafenelele, cluburile cu muzică live din centrul istoric al Sibiului. Cafeaua, ceaiul, berea vor fi mult mai savuroase seara, la apus, pe acorduri fine de pian. Vara, la terase, puteţi fi surprinşi de diverse evenimente culturale stradale, personaje fantastice, conţi şi contese, trubaduri, muzicanţi şi dansatori. Dacă sunteţi turişti sau sibieni şi căutaţi o carte anume, o hartă sau un ghid turistic, vizitaţi librăriile-cafenea din centrul istoric al Sibiului. Pe lângă informaţiile dorite veţi fi primiţi într-o atmosferă caldă cu aromă de ceai.

Cultura & istorie

Cultura & istorieFost centru al sașilor din Transilvania , orașul vechi din Sibiu a fost clasat ca "optulea loc mai idilic din Europa de a trăi " de clasamentul revistei Forbes. Prima mențiune oficială se referă la zona Sibiu a ajuns la 1191 , când papa Celestin al III-lea a confirmat existența uneia preposituri libere a coloniștilor germani din Transilvania, prepositură cu sediul în Sibiu, numit Cibinium la acel moment.
În secolul al 14-lea era deja un important centru comercial . Anul 1376, găseşte meșteșugarii împărțiți în 19 bresle. Sibiul a devenit cel mai important oraș etnic german dintre cele șapte orașe care au dat Transilvaniei numele german de "Siebenbürgen" ( ceea ce înseamnă literalmente șapte orașe ) și aici era acasă Universitas Saxorum , uniunea germanilor din Transilvania .
În secolul al 17-lea, se atribuia Sibiului calitatea de a fi punctul terminus al rutelor poștale spre răsărit ale imperiului. In timpul secolelor 18 si 19 , oraşul a devenit al doilea și mai târziu, primul şi cel mai important centru al etnicilor români din Transilvania.
Prima bancă cu capital românesc a avut sediul central aici (Banca Albina ) , așa cum a făcut şi ASTRA (Asociația Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român). După ce Bisericii Ortodoxe Române i-a fost acordat statutul de biserică oficială în Imperiul Habsburgic, începând cu anii 1860 , Sibiul a devenit sediul Mitropoliei , iar orașul este în continuare considerat ca fiind al treilea cel mai important centru al Bisericii Ortodoxe Române .
Între revoluția maghiară din 1848 și 1867 ( anul Ausgleich ) , Sibiu a fost locul de întâlnire al Dietei Transilvaniei , care a luat forma sa cea mai reprezentativă după ce Imperiul a fost de acord să extindă drepturile de vot în regiune .
După Primul Război Mondial , când Austro-Ungaria a fost dizolvată , Transilvania şi Sibiul au devenit parte din România. Majoritatea populației era încă de etnie germană ( până în 1941 ) și numărat o mare comunitate românească, precum și un mic grup maghiar .

Citiți mai mult