Vacanta de ski si snowboard in Alpi

Cele mai populare regiuni de schi

Statiunile montane din Austria oferă activități pentru schiori și non-schiori deopotrivă. Regiunile precum Arlberg, Kitzbuehel, Innsbruck si ghețarul Stubai sau regiunea de schi Montafon oferă nu numai mari activități în aer liber, dar și mari delicii culinare

Regiunea Arlberg

Lech, Zuers, Sf. Anton. Regiunea Arlberg este nu numai locul de nastere al schiului alpin modern, dar, de asemenea un loc de petrecere cel mai popular pentru familiile regale din Europa.
Situat intre1300 – 2810 de metri deasupra nivelului mării Arlberg este deservit de 85 de teleschiuri, 259 km de teren în pantă, 200 km de zăpadă adâncă și schi pe ghețar. Ea are toate ingredientele potrivite pentru distracție de iarnă în Alpii austrieci punctat de soi, farmec istoric și facilități de clasă mondială.

Bucurați-vă de numeroasele baruri de schi, tenis și squash, patinaj, curling, săniuș și plimbări cu sania trasă de cai. Bucataria este la fel de orbitoare și variata ca si terenul.

Cele mai apropiate aeroporturi: Innsbruck, 100 Km; Zurich, 200 Km; Munchen, 210 Km. Serviciu de autobuz regulat între aeroportul din Zurich și Arlberg în zilele de vineri, sambata si duminica.

Kitzbuehel

Un oraș tirolez perfect și locul celei mai renumite curse de schi a lumii, “Hahnenkammrennen” defininesc acest centru Schi alpin.
Aceasta oraș bijuterie are o tradiție de zeci de ani și o reputație internațională care a ajutat la definirea sporturilor de iarnă și a întreagii industrie a schiului. Probabil că nu există sport de iarnă, care nu poate fi practicat în Kitzbühel. Zona de schi este un Eldorado cu nouăzeci și nouă mile (160 km) de pârtii îngrijite, un parc de distractii top-notch pentru snowboarderi, pante cu zăpadă adanca și o zona montana perfecta pentru schi fond. Orașul este renumit nu numai pentru sport, ci și pentru ospitalitatea sa. Bucurați-vă de hoteluri in Kitzbühel excelente, delicii culinare, distractie dupa skiat și viața sa de noapte!

Kitzbühel – Un nume plin de magie

Regiunea Kitzbühel-Reith-Aurach la poalele muntelui Hahnenkamm zona de renume mondial va va incanta cu magia sa. Tradițiile asociate cu o atmosferă cosmopolită au creat “stilul” distinctiv Kitzbühel,  160 km / 100 mile de piste, 60 lifturi, un paradis al snowboarderilor, peste 50 km / 31 mile de piste preparate artificial, o gama spectaculos de baruri, restaurante și magazine, precum și un cazinou.

Innsbruck și ghețarul Stubai

Innsbruck-a castigat reputatia de a fi capitala sporturilor de iarna. Orașul lucreaza din greu pentru a menține și îmbunătăți caracterul dublu acela de zonă de schi de top-class, precum și de centru urban sofisticat. Innsbruck, cu locația sa frapanta la poalele Alpilor, oferă oaspeților o gamă mare si tentantă posibilitati de schi și snowboard în șase domenii diferite.

In final, daca va este dor de sporturile de iarna? Ghețarul Stubai este răspunsul dumneavoastră. Bucurați-vă de mai mult de 50 de kilometri de pârtii de schi pentru schi alpin intensiv sau test de anduranță pe 4.5 km de trasee de schi fond. Distrati-va pe ghețarul Stubai situat la o altitudine de 1750 m la 3200 m deasupra nivelului mării!

Montafon

Valea Montafon este de aproximativ 25 km lungime și cuprinde 11 sate situate la altitudini de 600 m – 1450 m, fiind înconjurat de vârfuri maiestuoase de 3312 de metri .

Există sate cu un stil, atmosfera sportivă și un program variat de activități de agrement. Locațiile sunt confortabile si potrivite pentru familii, iar satele din Alpii ofera liniște perfectă pentru relaxare.

Schruns, Gaschurn, Gargellen în Provice Vorarlberg sunt cel mai ușor de atins prin Zuerich, acestea fiind cele mai apropiate de vecinii elvețieni. Iarna această vale alpină se transformă într-un mare paradis al schiului. Un numar de 66 căi ferate montane și teleschiuri, în jurul valorii de 196 Km de traseu marcat, pe care se ruleaza pe pante ingrijite, tururi de schi de pe ghețarii albi Silvretta, 62 de kilometri de trasee cross-country, 190 Km de trasee montane de iarnă, pârtii de sanie artificiale si naturale și zece școli de schi.

Trebuie să fiți autentificat pentru a posta un comentariu.