Baile 1 Mai, Romania

Baile 1 Mai, Romania

Acțiuni de efectuat - general

Stațiunea “Băile 1 Mai” este situata intre doua sate bihorene.
In partea stânga se găsește satul Rontău, iar în partea dreapta este satul Haieu. In aceste sate o sa întâlniți oameni cumsecade, obișnuiți sa fie mereu în legătură cu turiștii veniți în stațiune.
Pentru turiștii care doresc sa cumpere alimente proaspete produse în gospodăriile proprii, aici pot sa o facă. Vor putea cumpăra: oua de casa, lapte, brânză, miere de albine, fructe. etc.
In apropiere la doar 3 Km distanta, este situat satul Betfia, un sat liniștit cu oameni primitori, care are un platou carstic unic în zona. Mai exact, un aven cu o adâncime de 86 de metri, denumit în zona “Craterul de la Betfia”. Până la aceasta locație se poate ajunge și pe jos, pe un traseu cu o pădure frumoasa și un aer bogat în oxigen, dar și cu mașina pe drumul care face legătura intre satele Haieu și Betfia.
In stațiunea “Băile 1 Mai” sunt 2 ștranduri termale cu apa calda. Ștrandul “Venus”, cu o capacitate de câteva mii de oameni și “Ștrandul cu valuri”, cu o capacitate mai mica, dar un ștrand care te face să te simți în valurile marii. Stațiunea mai dispune de restaurante și magazine bine aprovizionate.
Tot în stațiunea “Băile 1 Mai” veți putea vedea o floare unica și renumitul “Lac cu Nuferi”. Datorita izvoarelor cu apa calda aceasta localitate era numita mai demult si “localitatea unde cântă broaștele și iarna”.
Orașul Oradea, municipiul județului Bihor, se afla la o distanta de 4 Km de stațiune, unde puteți găsi cele doua renumite firme comerciale “Metro” și “Selgros”. Stațiunea “Băile Felix” la o distanta de 2 Km poate fi vizitata pe jos pe un traseu care străbate satul Haieu și cu mașina pe șoseaua de legătură dintre cele doua stațiuni.
In sezonul de iarna funcționează și teleschiul la pârtia de schi de la Hidișelul de sus.

Hotel Perla 3*, Baile 1 Mai

Hotel Perla 3*, Baile 1 Mai

Str. Perlei 65, Jud. Bihor, Baile 1 Mai, Romania
Localizare: Strada Perlei 65, 1 Mai, Jud. Bihor Camerele sunt dotate cu: minibar, telefon cu linie n Mai multe info

Din păcate, nu există oferte de circuit la această destinație, în acest moment.